Logga in

Logga in
2015 juni 02
|
#FOTO #MOTOR #SKRÄCK

Mannen är ute och kör på natten när det här plötsligt händer. Som taget ur en skräckfilm!

Tänk dig att du åker på en ödslig landsväg mitt i natten, och så plötsligt dyker en okänd figur med huva upp på vägen. Visst låter det som att scenariot skulle kunna vara taget ur vilken skräckfilm som helst? För det här paret hände det dessvärre på riktigt...

Det var i helgen när de kom körande på landsvägen, ett par timmar norr om Sydney, som den här obehagliga händelsen ägde rum. En man och hans fru färdades i två olika bilar, och det var först mannen som stötte på den läskiga figuren. Han bromsar först osäkert in, men när han försöker köra förbi gör den okände ett utfall mot bilen och skriker högt.

Mannen försökte direkt att ringa sin fru för att varna henne, men kom inte fram. Frun och en vännina som var i bilen, fick därför uppleva precis samma sak som hänt mannen bara någon minut innan.

Huruvida den okände figuren ville råna dem, sno deras bil, eller kanske bara skrämma dem, är ännu oklart. Polisen sökte dock igenom vägen samma natt och fann en 30-årig man sovandes i sin bil längs med vägen. Han ska ha haft på sig metamfetamin och greps därför för droginnehav. Ett gott slut på en otroligt läskig historia!

Källa: Daily Mail

 

Se även: Minibussen blev stoppad av polisen. Du kan aldrig gissa hur många personer som var i den!