Logga in

Logga in
2015 juni 15
|
#DJUR #FOTO

Den kaxiga tvättbjörnen gör succé i sociala medier! Vilken lirare!

Vad är grejen, kanske du tänker när du ser den här bilden på en tvättbjörn som balanserar på en trästock. Ta en närmare titt och kolla på vad han egentligen står på? Japp, det här är en bild på en tvättbjörn som glider runt på en alligatorrygg!

Richard Jones heter mannen som fångat det minst sagt unika ögonblicket på bild. Det var när han tillsammans med sin son besökte Ocala National Forest i centrala Florida i helgen som han snubblade över tvättbjörnen och alligatorn.

Till ABC News säger Jones att han tror att tvättbjörnen blev rädd för sonen och därför tog sin tillflykt till vattnet och alligatorn(!). Uttrycket "ur askan i elden" har väl aldrig passat så bra som i det här fallet.

Jones hade tur och lyckades precis ta en bild på tvättbjörnen, som ganska snabbt insåg att en alligatorrygg kanske inte var det bästa stället att hänga på.

I sociala medier hyllas nu den kaxiga tvättbjörnen. Och uppenbarligen är han inte ensam. Det verkar nämligen ligga i tvättbjörnens natur att ta lifta med hjälp av andra djur. Kolla bara in den här till bilden! 

Alligator eller vildsvin verkar spela mindre roll - allt går uppenbarligen att hänga på om man är tvättbjörn!

 

Källa/Foto: ABC News/Imgur

 

Se även: Björnarna börjar slåss - mitt i ett bostadsområde!